Monday, July 25, 2011

Contest Ramadhan (UPDATE)

Oleh kerana first contest yang aku buat iaitu Contest Pantun Bulan Ramadhan yang berakhir pada hari pertama puasa ni cuma 6 orang je setakat ni yang join, aku rasa nak bagi semua mereka hadiah. So, siapa-siapa yang nak join tu boleh cepat-cepat buat sekarang kerana hadiah sangat bernilai.
Blogger yang tersenarai di atas dah boleh hantarkan details separti Nama, Alamat Penghantaran dan No. Telefon ke ladymariah@gmail.com

Tinggal nak pilih hadiah mengikut kesesuaian je... Heehehehehe nda kesabaran bah!

13 comments:

baby said...

errkk..nnti nona bg okiess..bukn pew..line tk betul..tpsegeraa diberii nnti..
erm..kalau hntr kt u leh x??
bile ek smpaaii??..ta sabo2 nk haadiiiaaahh..hehee..
tq !!..
alaahh.p tkde prsaiingn sengiit sgt laa nmpknyerr...

ladymariah said...

hantar details kat email tu je... hehehehe persaingasn tak sengit korang la yang untung :)

einz miszmessy said...

hahaha...thanks lady mariah.....he.....maybe dyowg perlukan masa nak dptkan idea wt pantun???

Sue Zaman said...

nnt sue email yer...

tq :)

baby said...

sent !!
errkk....ade x?

lau takde..pliisz bgtau yerr..
emel nona ialah : jb_hepi@yahoo.com.my

reply kt blog nona buleyyhh???
heheheehhhh..ade or tkde detils..sile ckp k..
nona mahu itu hadiiahhh k...
hehee..sokong kam0o0!!

ladymariah said...

dah dapat email korang. hehehe. kalau ada yang nak join lagi i masih terima tp korang yang tersenarai ni gerenti dapat hadiah :)

Sue Zaman said...

ok sue dh send email...

tq :)

ladymariah said...

tunggu 2 org je lagi...

kaseh suchi said...

terharunya...lady mariah nak kasi semua peserta hadiah...nanti kite anta kat emial tu ek...

terima kasih banyak2 lady mariah..

ladymariah said...

tinggal sorang je yang belum email.
insyallah, esok i akan postkan semua barang :)

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

my e-mail adalah rawlins.una@gmail.com

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Done...dah send to your e-mail

ladymariah said...

all done. tinggal i postkan je esok :)