Saturday, July 30, 2011

Panggilan dari Pejabat Pos


Hmmm... aku betul-betul frust bila tengahari tadi aku dapat panggilan dari Pejabat Pos Kota Kinabalu yang cakap bungksan yang aku kirim untuk peserta contest aku kena reject sebab barang tak sesuai masuk sampul pos ekspres. Hehehehe.

Actually pada hari Khamis lepas aku postkan hadiah-hadiah untuk peserta Contest Pantun Bulan Ramadhan. Oleh kerana aku ni bukannya biasa sangat pos barang ni, so aku pun beli la sampul pos ekspres yang besar sebanyak 4 keping dan 2 keping yang kecil untuk barang nipis.

Tiba-tiba pulak tengahari tadi aku dapat penggilan dari pegawai diorang yang barang aku tak boleh dihantar kerana melebihi had. Hmmm... terpaksa la darlings-darlings semua menunggu yer... Hari Isnin aku postkan pakai pos laju terus :)

Oleh kerana cuma 4 sampul sahaja yang reject, so aku rasa 2 orang penerima akan dapat parcel mereka dalam masa terdekat ni.... Sabar ya...

8 comments:

kaseh suchi said...

akan ku sabar menanti ;p

baby said...

erkk..okies..hehee..jnjii sebelum rayerr dpt wo0..hikhehee~

sabor3!!..huhu~

ladymariah said...

sebelum raya pasti akan dapat :)

tiefazatie said...

laa..dah ada pemenang ke sis?
ifa salah tgk due date ke..huhu..
bukan arinie due date ke sis?
baru je anta penyertaan nie..=(

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Lady...I have received mine...so cute la....tngok la my blog yeay
http://thrulinzlens.blogspot.com/2011/08/thank-you-lady-mariah.html#more

ladymariah said...

oleh kerana tiefazatie dah hantar before closing date, i akan bagi hadiah gak.. u email nama/ alamat and fon number kat ladymariah@gmail.com k :)

ladymariah said...

tahniah kepada yg dapat. yg belum dapat tu sabar ye... before raya pasti dapat :)

tiefazatie said...

wah...tq so much sis!
moga sis murah rezeki sllu aa
ifa email sdh nie..

pinkteddy84@gmail.com

tue email ifa..
tq so much sis!