Thursday, September 13, 2012

Hobi baru: Postcrossing

Budaya mengutus surat sesama kawan sudah lama ditinggalkan, dan kini aku mahu menghidupkannya dengan menyertai Projek Postcrossing, di mana kita boleh mendapat dan menghantar postkad untuk kawan secara rawak di seluruh dunia.

Well, akupun masih baru tapi ternyata postcrossing ini sangat 'menyelerakan'.

Oleh kerana alamat yang diberikan oleh website http://www.postcrossing.com/ adalah terhad, maka aku mengambil keputusan untuk direct swap dengan rakan-rakan yang suka bertukar-tukar poskat.

Best ka? Apa lagi, jom la! Kalau mahu dapat (dan kirim) poskad dari (untuk) aku, tinggalkan komen dan email untuk pertukaran alamat :)

3 comments:

#ciksuzlin said...

Good info. Lin nak join jugak lah.

ladymariah said...

jom bertukar-tukar poskad.

tiga lalat said...

dah 4 tahun entri nih, cik kak masih aktif postcrossing kahh., hehe2