Friday, August 05, 2011

Segmen Wanie: Doodle Raya Free


Sekadar nak mencuba nasib... aku join segmen ni. Manatau dapat dapat doodle raya free. Korang nak join gak? Cepat-cepat click banner di atas. Tarikh tutup 11.59 malam (7 Ogos 2011).
***
WARNA DOODLE YANG AKU NAK: BIRU
(dan apa apa je yang sesuai)

NAMA: LADY MARIAH
AKSESORI: KETUPAT

Thanks Wanie, sebab anjurkan segmen ni...

9 comments:

iMBobo said...

wanie kate semua yg join akan dpt satu! hehe

ladymariah said...

best giler ada talent macam dia...

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

waj.bestnya pulak

Wanie said...

betul cakap imbobo tu..sume join dapat :) insyaallah akan buat yg terbaik..thanks tau sudi join ^^

anismelon said...

nak join jugakkkkk..kalo dah imbobo kat ats cakap semua yg join dapat 1..nak gak lah join..hehehe..

ladymariah said...

join le.. jgn tak join... tengok hasilnya mcmana hehehe.

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Hye LadyMariah
Meriah nampak?
LInz tag LadyMariah in one contest tau
Pegi la jenguk n join la..
I know you can do it...
http://thrulinzlens.blogspot.com/2011/08/contest-raya-datang-lagi.html

ladymariah said...

aduh dong... aku gw nggak pernah beli dari dia... hehehehe.

Wanie said...

doodle awak dah siap..jemput amik ye..:)