Tuesday, August 23, 2011

Kanebo Kate Lasting High Coverage


Aku rasa aku dah jumpa foundation dan powder apa yang paling sesuai untuk muka aku.

Sebelum ni aku suka pakai Za ataupun Miyaki untuk powder kat muka tapi beberapa hari lepas aku try beli produk Kate. Foundation aku pakai Shu Uemura tapi tak mampu sebab mahal giler! So, aku try product Kate ni!

Aku beli Kanebo Kate Lasting High Coverage Powder Foundation dan Kate Lasting High Coverage Powder. harga dalam Rm120 untuk kedua-duanya. Texture dia agak nipis dan sangat mudah sapu kat muka.

Aku pilih color paling gelap walaupun kulit aku tidaklah gelap sangat sebab nak ikut trend sekarang ni buat kulit agak gelap dan pakai lipstic color nude. Aku suka sangat product ni. Nanti kalau ada duit lebih aku nak beli lipstic dia la pulak...


5 comments:

petuapakar said...

tknak try simplysiti?? hik3

klik sini untuk follow saya kembali

ladymariah said...

i memang nak tri simplysiti and nak tau lebih lanjut pasal product dia tp taktau nak hubung sesiapa coz bila i try contact email kat website simplysiti, email tu tak exist la...

hamzah ian said...

bagus dah jumpa.. hehe

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

dear...i tag you kat my blog...
http://thrulinzlens.blogspot.com/2011/08/header-dan-doodle-free-cik-tempe.html

Abby Salvatore said...

pernah pegang2 brand ni tp sudah biasa ngan product loreal.

berminattttt!nt mau p try tester dia dulu!

keke..