Wednesday, July 06, 2011

Tayar Botak

Tengoklah keadaan tayar yang dah botak habis....


Oleh kerana kesibukan yang melanda, aku asyik tangguh nak tukar tayar sampaikan satu hari ni keta akui getar-getar sebab tayar tak balance.

So, akupun pegi la tukar tayar. Alang-alang nak layan malas, aku beli yg paling mahal (sebab tuan tayar tu cakap itu yang paling tahan). So harap-harap tayar tu tahan la at least lebih untuk setahun guna.

Kawan-kawan yang rasa tayar dah nak tukar tu jangan tangguh-tangguh sebab kira bahaya gak kalau sampai keta dah begegar-gegar kan? Better tukar awal daripada meletup time driving. Tak buang banyak kos.

2 comments:

Ms.Az said...

tayar botak memang bahaya.. tim pun risau kalau tayar dah botak.. mau nye kang tergelincir atas jalan..huhu

ladymariah said...

tp masalahnya kita jarang ambil peduli and kalau dah jadi something baru menyesal...