Monday, July 18, 2011

SEGMEN MSRED : MY FAVORITE PHOTO AND WHY



Jom join MY FAVORITE PHOTO AND WHY anjuran Ms Red. Click pada banner di atas je...

Ini adalah salah satu daripada gambar kegemaran aku kerana ia merakamkan sesi interview exclusive aku dengan Erra Fazira ketika kedatangannya ke Sabah pada tahun 2009. Dia adalan Diva Malaysia yang sangat sporting dan tidak sombong. All the best, Erra!

12 comments:

Shehan Ismail said...

wah..besnya jumpak erra.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/segmen-msred-my-favorite-photo-and-why.html

msredcheesecake said...

lady mariah,
ni jeles ni, iap duduk berdua lak tu. lady mariah ni reporter ke?

tengs yea join segmen...

msredcheesecake said...

ops...happy belated birthday yea...

ladymariah said...

a'ah.. i keje reporter (tp yg biasa2 punya je.. bukan publication besar pun)... i masih baru dlm blogspot ni, thanks sebab terima i dlm contest :)

Jiejah Gorjes said...

wow kak erraaa hehehehe bes nyeee btw pic ni mmg cantek ..versi kandid

ladymariah said...

erra sgt peramah and pandai buat lawak tau hehehehe.

MerLe said...

erra tu~

hi~ dtg dr segmen sama =)

ladymariah said...

tu la i sendiri tak sangka dpt ambik gmbr dgn erra :)

and yeah, followed u :)

Syafirah Addawiyyah said...

wahh , bestnye lady mariah . mesti happy kan mase tuu ^^

ladymariah said...

actually mula2 tu takut gak sebab manatau dia ni jenis garang kan... tp cara dia layan memang ramah dan buatkan i selesa...

anismelon said...

woah..kak era..minat dye..nie yg jeles nie..hehehe..singgah dari segmen msred..:)

anis na ajak join GA nie..kalau free free join la erk..

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

ladymariah said...

best kan hhehehehehe.