Thursday, July 28, 2011

Biskut Raya...

Beberapa hari lagi sebelum puasa ni, kitorang dah excited pasal raya. Huhuhuhu belum tentu lagi puasa full, dah berangan nak sambut Aidilfitri. Masyallah...

Hmmm tapi yang bestnya hari ni kawan kitorang datang ofis promote biskut yang dia buat khas untuk hidangan raya. Apa lagi, akupun tempah la dalam 5 jenis. Akupun lupa nama dia. Gambar kat atas ni sample yang dia bawa untuk test, aku beli dalam 5 jenix X 50biji semua sekali RM126. Kira ok la tu sebab kawan sendiri yang buat dan terjamin kebersihannya...

Korang dah tempah biskut? Atau buat sendiri? Ada tak yang nak kongsi resepi? Hehehehe...

1 comments:

einz miszmessy said...

dap eh....resepi???kuih tunjuk jep...eh bukan2...biskut raya tunjuk ja,,,,,