Thursday, July 21, 2011

Birthday Present dari Avon ;-)


Walaupun birthday aku baru je 4 hari berlalu, hari ini aku dapat bungkusan dari Avon, Malaysia. Tak sangka sangat PR dia (Elaine Aisyah) hantarkan aku birthday present dari KL. Happy.... SANGAT!!!

Oleh kerana aku ni bukan member Avon tapi lepas ni aku akan join la sebab nak hargai apa yang diorang dah bagi kat aku selama ni. Seriously ini adalah second time aku dapat hadiah dari cosmetic company ni.

Thanks soooo much, Avon!

2 comments:

#ciksuzlin said...

waaa~~bestnya *jeles*

ladymariah said...

a'ah.. best giler kan? i pun terkejut gak... tak sangka :)